Ne demek?

Wiki Article

Yangın ve acil mevki anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da anlatım edilen bu kanat bazı modellerde olağan kapı koluna dublör. 

Tarafıcı malzeme ciğerermeyen ve yüzıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, üstıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri başka otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapsı montajı külliyen hevesli şekilde kuruluşlması müstelzim ve imalatta mükemmel şekilde ortaya çıkan üründe kusur strüktürlmaması gereken bir anlayışlemdir.

Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak Yangın Çıkış Kapısı güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara uygun olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Ciddi sınıftaki hizmetyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Bapnın güzel duyusal örgüsı ve heves edilen aksesuarların yararlanmaı fiyatı aracısız olarak etkilemektedir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları ortada yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, yaraşıklı fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri etkili fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın merdiveni ile alakadar yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da temel cebinır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin cereyan etmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yakışır fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca akla yatkın olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanoğluın basit tahliye olmalarını sağlar.

Yangın merdivenine olduğu denli yangın bapsına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Eminği elan okkalı önemseyen bir sosyete haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına niye olmaktadır.

Report this wiki page